CADET INTERTERRITORIAL. CB GRANOLLERS2 73/46 CB CAPPONT.

El CB Cappont debuta a la competició amb derrota desprès de visitar la pista del CB Granollers en un partit que va començar molt de cara pels de casa, força encertats i imposant un ritme al de joc.

JOEL MURCIANO4
El CB Cappont debuta a la competició amb derrota desprès de visitar la pista del CB Granollers en un partit que va començar molt de cara pels de casa, força encertats i imposant un ritme al de joc. Així ho demostrava el marcador en finalitzar el primer període, que era de 20-11. Durant el segon quart, els de gris van seguir dubitatius de cara a cistella però van millorar les sensacions defensives, fent que s’arribés a la mitja part 37-25. A la represa, els de Granollers van tornar a mostrar una gran circulació de pilota i van anar augmentant les distàncies al marcador, que reflexava un 57-37 en acabar el tercer quart. En el darrer, els del barri de Cappont van intentar reduir distàncies però els locals es van mostrar molt forts darrera, sentenciant el partit 73-46.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.