Inici Pretemporada 2021-2022 – Protocols COVID

Avui, si el temps ho permet, donarem el tret de sortida a la pretemporada de la nova temporada 2021-2022 que esperem que sigui el més normal possible.

No disposarem de pavelló fins al proper dia 1 de setembre, per tant en cas de pluja no podrem utilitzar les pistes exteriors de l’escola Frederic Godàs. Una vegada tinguem accés al pavelló anirem alternant entrenaments interiors i exteriors, en qualsevol cas els entrenadors aniran informant als grups de Whatsapp.

Com ja vam informar a la darrera circular, els entrenaments de pretemporada seran de dilluns a dijous en els horaris que us vam notificar.

No disposem del protocol d’accés al pavelló per part de l’Ajuntament de Lleida, però si que disposem del protocol que haurem de seguir als entrenaments exteriors.

PROTOCOL ENTRENAMENTS PISTA EXTERIOR

  1. Els Jugadors vindran canviats de casa.
  2. JUGADORS. Ús obligatori de mascareta en tot moment, menys en el moment de l’entrenament i estiraments (opcional). Ús obligatori de mascareta per entrar a l’escola, estar a la pista sense entrenar i per marxar de d’aquesta.
  3. JUGADORS. Obligatori portar ampolles individuals amb el nom de cada jugador (no es podrà omplir ni compartir amb els companys d’equip).
  4. ENTRENADORS. Ús obligatori de mascareta en tot moment.
  5. ENTRENADORS. Portaran control escrit d’assistència als entrenaments, per poder donar informació a SALUT en cas d’un positiu.
  6. Els entrenadors desinfectaran el material d’entrenament a l’inici i al final de cada entrenament.
  7. Entrada dels grups bombolla per la porta gran de l’hort d’entrada del Frederic Godàs.
  8. Presa de temperatura i desinfecció de mans a l’escola.
  9. Els Jugadors deixaran els objectes personals dins de la bossa garantint distància de 2 m. Els entrenadors els indicaran el lloc on han de guardar la bossa.
  10. El jugadors es col·locaran amb la bombolla a la seva cistella corresponent, que serà indicada per l’entrenador per començar l’entrenament.
  11. Jugadors i entrenadors s’han d’assegurar que tot el material queda recollit (pilotes, cons, pal de pujar/baixar cistelles, …)  i degudament guardat i desinfectat.
  12. Un cop finalitzat l’entrenament, es realitzarà una sortida immediata de la instal·lació seguint, en tot moment, les indicacions dels entrenadors, hi haurà  un marge  de 10′ per no coincidir amb cap altre grup.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.