INFANTIL MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT 90/48 CN TÀRREGA.

Els del barri de cappont tenien doble jornada aquest cap de setmana, i s’estrenaven dissabte a casa contra el CN Tàrrega, en un partit entre els dos primers classificats del grup.

EQUIP LOCALROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANTCN TÀRREGA

DATA DEL PARTIT06-06-2021 INFANTIL MASC.
KEVIN FERNÁNDEZ20
Els del barri de cappont tenien doble jornada aquest cap de setmana, i s’estrenaven dissabte a casa contra el CN Tàrrega, en un partit entre els dos primers classificats del grup. Els de blau sortien molt bé i començaven posant les coses complicades als locals, que impotents veien com els visitants els sobrepassaven en els primers compassos del partit (10-19). Aquesta mala dinàmica acabaria amb un molt bon parcial al final de la primera part, que col·locava als de gris 33-31 al descans, gràcies a l’alta pressió defensiva que generava pèrdues rivals. A la represa, els locals respiraven mig alleujats, començaven realment a jugar al seu joc i corrien molt bé la pista davant un CN Tàrrega amb pocs efectius. Tot això els va permetre allargar aquesta diferència en el marcador, i tancar el partit amb un resultat en l’electrònic favorable (90-48). Enhorabona nois! Vos ho mereixeu!

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.