JIMENEZAITOR LÓPEZ
COSANO8MAX TAHULL9
  ADRIÀ SÀNCHEZ2
  ORIOL BUIXADERA
Els del barri de cappont no es movien de la ciutat per disputar la penúltima jornada de lliga, que es disputava contra el CB Pardinyes. Els grisos van sortir amb moltes ganes i una elevada intensitat a totes dues bandes del camp, acompanyats d’un gran encert de cara a cistella. Així doncs el primer quart dels vuit a jugar, acabaria amb un 12-0 favorable als locals. Diferència que en el segon quart s’ampliaria gràcies a una dolça continuïtat en el joc que tant ha mancat durant aquesta curta temporada. Tot i l’amplia diferència en el marcador, els visitants van seguir amb la seua lluita particular, agafant ritme de joc a mesura que avançava el partit. El partit va acabar amb un resultat de 58-8 favorable als de cappont, que durant tot el partit van saber mostrar la seua millor cara. Diumenge vinent es tornen a veure les cares aquests dos equips, ara al pavelló de cappont. Enhorabona per la victòria, a seguir treballant!
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.