INFANTIL MASC. CN TÀRREGA 59/61 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

Els del barri de cappont retornaven a la competició després d’haver estat aturats durant un mes degut a les jornades de descans i un cas de covid que els va impedir jugar contra el CENG Artesa. Els grisos arribaven a Tàrrega amb moltes ganes de bàsquet i es va poder veure durant tot el partit.

EQUIP LOCALCN TÀRREGA
EQUIP VISITANTROCA BORRÀS CAPPONT GRIS

DATA DEL PARTIT22-05-2021 INFANTIL MASC.
  ADRIÀ SÀNCHEZ6

Els del barri de cappont retornaven a la competició després d’haver estat aturats durant un mes degut a les jornades de descans i un cas de covid que els va impedir jugar contra el CENG Artesa. Els grisos arribaven a Tàrrega amb moltes ganes de bàsquet i es va poder veure durant tot el partit. El talent dels locals eclipsava el bon joc dels visitants, que al primer quart començaven perdent per un ajustat 19-15. Sabien que tot i anar per darrere, estaven dins el partit i no podien baixar els braços ni un instant, perquè els de blau sabrien com aprofitar-ho a la perfecció. El partit arribava a la mitja part amb un resultat de 34-33. A la represa, tot i les bones sensacions, els de cappont no aconseguien posar-se per davant en el marcador i aconseguir aquella tranquil·litat i comoditat en totes les facetes. Això no va arribar fins a l’inici del 4rt període en el que els de cappont van poder dominar el rebot per primer cop en tot el partit i així encaixar un parcial favorable de 2-12 que els col·locava 53-58 a falta de 5 eterns minuts, en els que només van haver de baixar el cul per tal d’aguantar l’avantatge i emportar-se la victòria cap a Lleida (59-61). Diumenge vinent es tornen a veure les cares aquests dos equips, en un partit que pot ser decisiu per al desenllaç de la temporada. Enhorabona per la victòria, a seguir treballant!
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.