TERCERA CAT. ROCA BORRÀS CAPPONT 77/66 TALLER GERALE CEP VALLFOGONA

El ROCA BORRÀS CAPPONT es retroba amb la victòria i queda líder en solitari després de guanyar a casa al CEP VALLFOGONA en un partit que va estar igualat de principi a fi.

BISUS, X4
El ROCA BORRÀS CAPPONT es retroba amb la victòria i queda líder en solitari després de guanyar a casa al CEP VALLFOGONA en un partit que va estar igualat de principi a fi. Els de casa es van veure sorpresos per un parcial de 0-7 en els primers minuts, però ràpidament van encadenar un parell de cistelles per evitar que els visitants marxessin del marcador. Un ritme baix juntament amb el poc encert va fer que el primer període acabés 15-13 pels de gris. Durant el segon quart, es van mantenir les possessions llargues i la igualtat, tant, que s’arribava 33-34 a la mitja part. A la represa, es van produir diverses alternances al marcador i no va ser fins al inici del darrer període que els de la Noguera semblaven que podien marxar, però els de gris van saber reaccionar i es va arribar a un final ajustat on els de casa van saber jugar les seves cartes i van poder endur-se el partit.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.