TERCERA CAT. ROCA BORRÀS CAPPONT 62/72 LO PECAT CB BALAGUER B.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera derrota aquesta temporada desprès de caure a casa davant LO PECAT CB BALAGUER B en un partit que va començar molt igualat i marcat pel desencert en ambdós costats de pista.

BISUS, X6COMPANYS, R2
El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera derrota aquesta temporada desprès de caure a casa davant LO PECAT CB BALAGUER B en un partit que va començar molt igualat i marcat pel desencert en ambdós costats de pista. D’aquesta manera s’arribava 15-14 al segon quart, que va seguir el mateix rumb que el primer, poca intensitat i encara menys anotació, fent que s’arribés amb empat a 27 a la mitja part. A la represa, als de gris se’ls va seguir atragantant la defensa zonal dels de la Noguera, que no la van treure en tot el partit donat el seu bon resultat, i que els va servir per obrir una escletxa al marcador i entrar al darrer període del matx amb un avantatge favorable de 8 punts, 41-49. Durant el 4rt quart els del barri de Cappont van intentar treure orgull per remuntar el partit però un fluid intercanvi de cistelles va acabar afavorint als visitants, que es van acabar enduent el partit 62-72.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.