GALLARDO, RJORDÀ BELLET2
TEIXIDO, L2JORDI GUERRERO2
COS, AORIOL BUIXADERA
  MAX TAHULL5
Els del barri de cappont es desplaçaven fins a Torregrossa per disputar la 4a jornada de la temporada. Només començar el partit, els locals començaven els tornaven la partida als de gris, que feien una molt mala sortida encaixant un parcial de 9-0. La reacció però seria ràpida, i al segon quart ja aconseguint aproximar-se en l’electrònic, 11-10. A partir del tercer quart els de cappont ja no soltarien l’avantatge en el marcador, que va estar molt ajustat durant quasi tot el partit, ja que a les acaballes del 6è quart aconseguirien imposar una diferència de 10-15 punts que ja no van deixar anar. Tot i aquesta diferència els de groc seguien lluitant i jugant com al principi del partit, posant les coses realment difícils als de gris, que tot i la diferència, en cap moment van tindre el partit realment controlat. A seguir treballant aquesta setmana tot i haver jornada de descans, ja que a la pròxima jornada ens espera el CENG Artesa a casa seua. Ànims!
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.