TERCERA CAT. LO PECAT CB BALAGUER B 65/70 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria desprès de vèncer a domicili a LO PECAT CB BALAGUER B en un partit que va començar molt igualat amb un fluid intercanvi de cistelles que va acabar afavorint als de gris

GÜELL, A
El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria desprès de vèncer a domicili a LO PECAT CB BALAGUER B en un partit que va començar molt igualat amb un fluid intercanvi de cistelles que va acabar afavorint als de gris, que es van endur el primer parcial 17-23. Va ser durant el segon quart quan els del barri de Cappont van trencar el partit gràcies a una sòlida defensa i una gran efectivitat des de la llarga distància, arribant a la mitja part 27-45. Tot i això, els de casa no li van perdre la cara al partit, van endurir la defensa reduint els alts percentatges dels visitants i van anar remuntant mica a mica fins a col·locar-se 46-55 al finalitzar el 3r període. Un gran inici en el darrer quart va fer que els de la Noguera arribessin a capgirar el partit (59-57), però els de gris van saber reaccionar i van acabar enduent-se una treballada victòria.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.