CADET 1r ANY. NAYOX FORÇA LLEIDA CE 87/35 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT cau de manera contundent a la pista del NAYOX FORÇA LLEIDA en un partit que va començar força igualat.

FERRAN MAURI2PERE SARRATE
El ROCA BORRÀS CAPPONT cau de manera contundent a la pista del NAYOX FORÇA LLEIDA en un partit que va començar força igualat. No va ser fins al final del primer quart quan els de casa van saber aprofitar uns minuts de desconnexió visitant per acabar el període 23-11. Durant el segon quart, els de casa van mantenir una intensitat defensiva molt alta, fent que es de gris patissin molt per sortir de la pressió. S’arribava a la mitja part amb el resultat favorable als de negre 51-17 A la represa, els visitants van tornar a oferir una imatge molt decent, sense baixar els braços en cap moment i intentant posar les coses el més difícil possible, perdent el període 24-15. Un últim quart marcat pel desencert va fer que el partit acabés 87-35.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.