CADET 1ER ANY. ROCA BORRÀS CAPPONT 66/55 LA SALLE MANRESA.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera victòria de la competició en un partit que va estar molt igualat de principi a fi. A diferència del partit d’anada, en aquest, els de gris van sortir molt més concentrats darrera i amb més claredat d’idees davant.

PERE SARRATE LLUC SENDRA4
El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera victòria de la competició en un partit que va estar molt igualat de principi a fi. A diferència del partit d’anada, en aquest, els de gris van sortir molt més concentrats darrera i amb més claredat d’idees davant. Tot i això, un parell d’errors van fer que els manresans s’emportessin el primer parcial (15-20). Durant el segon quart, els visitants intentaven augmentar la renda però els de casa seguien forts darrera, sense permetre segones oportunitat, fent que s’arribés a la mitja part 28-35.   A la represa, els del barri de Cappont van sortir més agressius, amb ganes de canviar la dinàmica del partit, intentant controlar el rebot i ficant una marxa més en atac. Així doncs, el nivell mostrat dels de casa feia que s’arribés amb empat a 45 al darrer període. Aquest va començar molt de cara pels locals, un parcial d’11-2 en els primers cinc minuts donava un petit marge que els de gris ja no van cedir. D’aquesta manera, el CB Cappont suma una victòria de prestigi ja que es presentava amb tan sols 7 jugadors al partit.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.