AITOR LÓPEZ5CAPDEVILA
JORDÀ BELLET8
MAX TAHULL12
ADRIÀ SÀNCHEZ9

Després d’una llarga espera, els del barri de cappont inauguraven la temporada a casa seua contra el CEP Térmens. Els grisos van sortir amb moltes ganes i una elevada intensitat a totes dues bandes del camp, però l’encert no els acabava d’acompanyar. Així doncs el primer quart dels vuit a jugar, acabaria amb un 10-3 favorable als locals. Diferència que en el segon quart s’ampliaria gràcies a l’encert que els hi havia faltat a la sortida del partit. Tot i l’amplia diferència en el marcador, els visitants van seguir amb la seua lluita particular, agafant ritme de joc a mesura que avançava el partit. El partit va acabar amb un resultat de 59-9 favorable als de cappont, que durant tot el partit van saber mostrar la seua millor cara, fent palesa amb un joc molt combinatiu, la química que hi ha entre tot l’equip. Cal felicitar tots dos equips i motivar-los a seguir treballant durant aquesta setmana, ja que el diumenge vinent ens tornem a veure les cares, ara però, com a visitants. Les millores estan per vindre, ànims a tots!
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.