TERCERA CAT. ROCA BORRÀS CAPPONT 55/46 @CBBalaguer.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la setena victòria d’aquesta temporada al derrotar a casa a Lo Pecat CB Balaguer B en un partit que va començar força de cara pels locals.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT LO PECAT CB BALAGUER B

DATA DEL PARTIT 08-03-2020   TERCERA CAT.

ESCUER, P 2

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la setena victòria d’aquesta temporada al derrotar a casa a Lo Pecat CB Balaguer B en un partit que va començar força de cara pels locals que van poder anotar amb facilitat durant els primer minuts i van obrir una petita escletxa al marcador (13-4). Tot i això, els de la Noguera van entrar ràpidament al partit anotant tres cistelles de tres punts pràcticament consecutives, fent que el primer quart s’acabés 18-17.

Durant el segon quart el desencert va passar a ser el gran protagonista, afavorint als de casa, que van arribar a la mitja part per sobre al marcador (28-23).

A la represa, es va seguir amb la dinàmica del segon quart, els atacs tenien poques idees i poc encert, i en aquest cas els va afavorir als de Balaguer, arribant al darrer període 36-38.

La igualtat al marcador va seguir fins que en els darrers dos minuts de partit, els de casa mostrant-se molt sòlids darrera i anotant pràcticament tots els tirs lliures van aconseguir un parcial de 9-0 per a sentenciar el partit i endur-se la victòria.