SÈNIOR MASC. CB CERVERA 59/62 SÍCORIS BLANC.

Els de Sicoris es desplaçaven fins a Sant Guim de Freixenet per disputar la 17a jornada de lliga contra un CB Cervera que venia de guanyar a la difícil pista de Torà.

EQUIP LOCAL CB CERVERA
EQUIP VISITANT SICORIS BLANC

DATA DEL PARTIT 08-03-2019   SENIOR MASC.

DAGO 2

Els de Sicoris es desplaçaven fins a Sant Guim de Freixenet per disputar la 17a jornada de lliga contra un CB Cervera que venia de guanyar a la difícil pista de Torà. Els vermells sortien molt malament en ambdós parts de la pista, adormits totalment en defensa i sense cap tipus de balanç, encaixaven un parcial de 20-13 que els mantindria per darrere en el marcador fins a les acaballes de l’últim quart. Quan quedaven només 5 minuts per finalitzar el partit i amb el marcador en contra (45-57), els visitants posarien el peu a l’accelerador en tots els aspectes del joc, aconseguint capgirar el marcador amb un contundent parcial de 2-17, que deixava l’electrònic amb un resultat final de 59-62 favorable als de la capital del Segrià.

A seguir treballant aquesta setmana, per rebre al CENG Artesa el divendres al Pavelló Martín Cano de Lleida.