MATEO 2 JORDÀ BELLET 6
BURRIEL JORDI GUERRERO
    ORIOL BUIXADERA
    SOULOU SEYDI 6

Els del barri de cappont es desplaçaven fins a fraga per a disputar la 20a jornada de lliga. Els de gris sortien molt ficats a tots dos costats del camp, aquesta motivació inicial i l’encert els col·locarien amb un favorable 27-4 al final del primer període. Aquesta diferència es veuria ampliada al segon quart on els locals tornarien a firmar uns bons minuts per arribar al descans 50-12

A la represa els de gris no baixarien el ritme, i gràcies a les recuperacions i el bon balanç ofensiu, aconseguirien un parcial favorable de 0-12. El partit acabava amb un resultat de 62-12 favorable per als de cappont. Bon partit dels nostres, a seguir millorant per rebre com cal al Balaguer a casa!