CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL. @CBPrat 61/52 ROCA BORRÀS-CAPPONT GRIS.

El ROCA BORRÀS CAPPONT perd en la seva visita a la pista del CB Prat en un partit que va començar força de cara pels de gris.

SARRATE, P 2

El ROCA BORRÀS CAPPONT perd en la seva visita a la pista del CB Prat en un partit que va començar força de cara pels de gris. Una bona defensa acompanyada d’un bon ritme ofensiu feien que el marcador en acabar el primer quart fos de 9-15.

Durant el segon quart va canviar totalment la dinàmica del partit, els de Cappont van deixar de defensar, permetent que el rival anotés amb extrema facilitat. Es va arribar a la mitja part 34-20, amb el nois de Cappont molt tocats.

Tot i això, a la represa els de gris van tornar a augmentar la intensitat defensiva i el joc ofensiu va començar a fluir, fent que es reduís la distància considerablement, fins al punt d’empatar el partit en acabar el període.

Durant el darrer quart va seguir la igualtat. A falta de quatre minuts el marcador era d’empat a 50, però un parcial de 11-2 pels de casa en els minuts finals de partit deixaven sense opcions als lleidatans.