TERCERA CAT. ROCA BORRÀS CAPPONT 58/56 BODEGAS SOMMOS PEÑA FRAGATINA B.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la sisena victòria d’aquesta temporada al derrotar a casa a la Peña Fragatina B en un partit que va començar força de cara pels visitants.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT BODEGAS SOMMOS PEÑA FRAGATINA B

DATA DEL PARTIT 01-03-2020   TERCERA CAT.

SALCEDO, O 11 AGUSTIN, D 6

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la sisena victòria d’aquesta temporada al derrotar a casa a la Peña Fragatina B en un partit que va començar força de cara pels visitants, que van aprofitar el desencert local per posar al marcador un 4-10 a la meitat del quart. Tot i això els de casa van capgirar aquesta mala dinàmica imposant el seu ritme i així ho demostrava el marcador a l’acabar el primer període, que reflexava un 18-12.

Durant el segon quart es va seguir amb la dinàmica del final del primer i els de casa aconseguien ampliar distàncies arribant a la mitja part 38-26.

A la represa, als de casa els va costar trobar opcions clares de cara a cistella i els de taronja ho van aprofitar per reduir distàncies i col·locar-se 46-41.

En el darrer quart els del barri de Cappont van anar mantenint distàncies de seguretat de 7-8 punts fins que en el darrer minut els visitants van anotar dos cistelles de tres punts per ficar la por al cos als de casa. D’aquesta manera els de gris van aconseguir una important i treballada victòria.