CC. INFANTIL INTERT. @jacsants1935 68/51 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

El ROCA BORRÀS CAPPONT perd en la seva visita a la pista del Jac Sants en un partit que va començar molt de cara pels locals.

SARRATE, P

El ROCA BORRÀS CAPPONT perd en la seva visita a la pista del Jac Sants en un partit que va començar molt de cara pels locals. Els de gris van sortir adormits, permeten cistelles fàcils al rival i així ho reflectia el marcador en acabar el primer quart, que era de 23-6.

Durant el segon quart va canviar totalment la dinàmica del partit, els de Cappont van augmentar la intensitat defensiva i el joc ofensiu va començar a fluir, fent que es reduís la distància considerablement, arribant a la mitja part 32-26.

A la represa, els lleidatans van seguir amb aquesta dinàmica i es van arribar a col·locar a tan sols dos punts. Tot i això, un parcial de 7-0 en els darrers minuts del període feien que aquest acabés 49-38.

A l’inici del darrer quart, un parcial de 0-6 pels de gris feien que es pensés en una possible remuntada, però els de casa no es van ficar nerviosos, van seguir jugant amb cap i van ser capaços de tornar a agafar una renda suficient com per no acabar patint.