INFANTIL MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT GROC 45/89 PENYA FRAGATINA

Els del barri de cappont rebien a un rival de la part alta de la classificació, el Penya Fragatina, després d’haver descansat una jornada.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT GROC
EQUIP VISITANT PENYA FRAGATINA

DATA DEL PARTIT 01-03-2020   INFANTIL MASC.

SOULOU SEYDI

Els del barri de cappont rebien a un rival de la part alta de la classificació, el Penya Fragatina, després d’haver descansat una jornada. Tot i aquesta parada, els de grisos venien d’una bona setmana d’entrenaments i amb ganes de poder competir durant tot el partit, la realitat però va estar molt diferent. El visitants van dominar el partit de principi a final, amb una molt bona arrancada en el 1r i 2n períodes, en els que deixaria el marcador a 5-27, clarament favorable per als taronja. A partir d’aquí els locals intentarien millorar la desfeta dels primers períodes però els visitants seguien trepitjant l’accelerador, arribant a la mitja part amb un clar 19-51.

Tot i que el resultat a la represa fos tant clar i ja estigues el partit quasi bé resolt, els de gris mostrarien unes millor sensacions i actitud a partir del 5è període, en el que ja començaven a sentir-se una mica més còmodes a pista. No obstant això, el partit finalitzaria amb un resultat en l’electrònic clarament favorable als Fragatins, 45-89.

Cal treballar molt i aconseguir millorar l’actitud cada instant del partit, només així es podran aconseguir els objectius. Ànims!