TERCERA CAT. @sedisbasquet 82/67 ROCA BORRÀS CAPPONT

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota en la seva visita a la Seu d’Urgell en un partit que va començar força igualat i amb un alt ritme.

EQUIP LOCAL SEDIS SIDECO
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT

DATA DEL PARTIT 22-02-2020   TERCERA CAT.

FERNANDEZ, J 3

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota en la seva visita a la Seu d’Urgell en un partit que va començar força igualat i amb un alt ritme. El primer període va acabar 25-20 pels locals, però al segon quart, els de Cappont van sortir molt endollats darrera i amb ganes de córrer i fer un joc alegre. D’aquesta manera, es va arribar a la mitja part 38-40 pels visitants.

A la represa, a tots dos equips els va costar trobar opcions clares de cara a cistella fins al final del quart, moment en que els de casa van aconseguir tres cistelles de tres punts seguides que van deixar molt tocats als de gris.

S’entrava al darrer període 59-51, i tot i els últims intents de remuntada per part dels visitants, els blanc-i-blaus van saber llegir el final del partit i sentenciar-lo.