CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL. ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 60/50 @UEGaudi

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria després de superar a casa al UE GAUDI HOLMES PLACE A.

VALDES, X 5

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria després de superar a casa al UE GAUDI HOLMES PLACE A en un partit que va començar força de cara pels visitants, que van sortir a imposar el seu ritme i així ho demostrava el marcador passats tres minuts de partit (3-17). Tot i això, els de casa es van començar a soltar i van reduir distancies finalitzant el primer quart, 14-21.

Durant el segon quart es va establir la igualtat, als dos equips els costava trobar opcions clares de cara a cistella i es va arribar a la mitja part 26-32.

A la represa, el partit va canviar per complet. Els locals van augmentar el ritme defensiu i es van mostrar més verticals al davant, aconseguint un parcial de 21-4 i arribant al darrer període 47-36.

Durant l’últim quart, els visitants va reduir distancies i es van apropar al marcador 51-47, però els locals van saber jugar els darrers minuts del partit i sentenciar-lo.