CC. INFANTIL INTERTER. ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 69/67 @SECASAL .

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera victòria en aquesta segona fase després de derrotar a casa al SERRA S.E. CASAL VILAFRANCA BLANC en un partit que va començar força de cara pels de gris.

RICO, N 9

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera victòria en aquesta segona fase després de derrotar a casa al SERRA S.E. CASAL VILAFRANCA BLANC en un partit que va començar força de cara pels de gris, que van intentar imposar un alt ritme defensiu i enllaçar-ho amb ràpids contraatacs i transicions. D’aquesta manera, el primer quart va acabar 18-13.

Durant el segon quart, la dinàmica del partit va ser la mateixa i els de casa van aconseguir arribar a la mitja part havent obert una escletxa al marcador d’onze punts, 37-26.

A la represa, els de Vilafranca van augmentar la intensitat defensiva i als de gris els va costar trobar opcions clares de cara a cistella, fent que el rival ho aprofités per reduir distàncies i arribar al darrer període 50-47.

Durant el darrer quart, el partit es va convertir en un intercanvi de cistelles continu que va acabar afavorint als de Cappont, que van acabar enduent-se el partit 69-67.