TERCERA CAT. TALLER GERALE CEP VALLFOGONA 90/71 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota després de caure en la seva visita a Vallfogona en el partit aplaçat corresponen a la jornada 14.

EQUIP LOCAL TALLER GERALE CEP VALLFOGONA
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT

DATA DEL PARTIT 07-02-2020   TERCERA CAT.

MENDEZ, M

El partit va començar força igualat, els de casa volien portar el ritme del partit però els de gris és van mostrar molt encertats des de la línia del 6’25 amb sis encerts durant el primer període fent que s’arribés al final del quart 23-20.

Durant el segon període va ser quan els de negre gràcies a un bon inici van augmentar la distància al marcador i es que els de Cappont van tenir dubtes a l’hora d’escollir la millor opció de cara a cistella. Es va arribar 46-36 a la mitja part.

A la represa, els de gris van sortir molt endollats però ràpidament els de la Noguera van reaccionar i van tornar a dominar el ritme del partit.

S’entrava al darrer quart 64-53, moment en que el CEP Vallfogona va poder sentenciar el partit davant la dèbil defensa que van mostrar els de gris.