TERCERA CAT. ROCA BORRÀS – CAPPONT 78/69 @CBCervera .

El ROCA BORRÀS-CAPPONT trenca la dinàmica negativa en la que es trobava amb una gran victòria a casa davant d’un exigent CB Cervera.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS – CAPPONT
EQUIP VISITANT CB CERVERA MOBEL LINEA NEGRE

DATA DEL PARTIT 09-02-2020   TERCERA CAT.

VIVO, A 12 PUIGGROS, R 3

Els de gris, després d’un inici dubitatiu van voler imposar el seu ritme al partit, amb una intensa defensa i un joc vertical al davant, fent que el primer període acabés 23-17 pels locals.

Va ser durant el segon quart quan els dos equips van baixar percentatges en atac, i es que les defenses eren molt agressives i costava trobar opcions clares de cara a cistella. El període va acabar 34-25 pels de Cappont.

A la represa, els de gris van intentar marxar del marcador però aquest va estar fent la goma tota l’estona. Cada vegada que els locals anotaven, els de Cervera sabien reaccionar i no deixaven ampliar la distancia.

S’entrava al darrer quart 50-40, i els locals després d’uns bons minuts aconseguien posar la màxima diferència al marcador (59-44). Tot i això els verd-i-negres no es van rendir i van aconseguir posar-se a tan sols 3 punts a falta d’un minut (70-67). Finalment, els de casa van anotar 8 dels 9 tirs lliures que van llençar en el darrer minut i van poder sentenciar el partit.