CC. INFANTIL INTERT. @CBSantPere 65/51 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS

El ROCA BORRÀS CAPPONT inicia la segona fase amb una derrota després de caure a la seva visita a la pista del Sant Pere Terrassa en un partit que els locals van tenir controlat en tot moment.

SARRATE, P

El ROCA BORRÀS CAPPONT inicia la segona fase amb una derrota després de caure a la seva visita a la pista del Sant Pere Terrassa en un partit que els locals van tenir controlat en tot moment. El primer període va finalitzar 22-11, i es que la defensa dels de gris estava sent molt tova i els va costar molt entrar al partit.

Durant el segon quart, els de Cappont van millorar, sobretot a nivell defensiu i així es va poder veure un període molt més igualat.

A la represa va ser quan els lleidatans van acabar d’elevar la intensitat defensiva, li van ficar una marxa més al partit i es va poder veure un bàsquet més alegre per part dels visitants. D‘aquesta manera, s’arribava al darrer període amb el marcador reflectint un 49-38.

Durant el darrer quart, els de casa van saber mantenir l’avantatge generat durant el transcurs del partit i així poder-se endur la victòria.