INFANTIL MASC. CB BINEFAR 64/52 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

Els de gris es plantaven a la quinzena jornada de la lliga contra el CB Binefar, venint d’una victòria a casa contra el CB Pardinyes.

EQUIP LOCAL  
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
       
DATA DEL PARTIT 09-02-2019   INFANTIL MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB BINEFAR 21 16 15 12 64
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 15 12 14 11 52

 

EQUIPS
CB BINEFAR ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
BLANC 6 MARTÍ MESTRES 6
DO AMARAL 8 ADRIÀ SÀNCHEZ 7
ARCAS 6 ALEIX FREIXENET 4
MELET 2 ORIOL GAY
PURROY 24 DAVID CARRERA 9
DE JESUS 5 KEVIN FERNÀNDEZ 14
FOFANA 4 JORDÀ BELLET 12
HADJ 4 ORIOL BUIXADERA
MELER 6 SOULOU SEYDI
BARES 2    
DOBOCA    
       

 

Els de gris es plantaven a la quinzena jornada de la lliga contra el CB Binefar, venint d’una victòria a casa contra el CB Pardinyes.

El partit començava amb anades i tornades, tots dos sortien bastant ficats en atac i arribaven al final del primer quart amb un resultat de 10-9, amb màxima igualtat en el marcador. A partir d’aquí els de verd van començar a prendre la iniciativa en el marcador, mantenint sempre una distància de 8-10 punts que els de Lleida no aconseguien reduir. Així doncs, s’arribava a la mitja part amb un resultat de 37-27 favorable als locals.

A la represa els de gris aconseguien aproximar-se una mica més en l’electrònic, però una sèrie de desencerts en defensa evitava la sorpresa. Ja a l’últim quart del partit, al qual s’entrava amb un 52-41, no van poder fer res contra una bona actuació dels jugadors verds que s’emportaven el partit per un favorable 64-52.

S’ha d’aprendre de molts dels errors comesos en cada partit, treballant i avançant sempre com a equip per poder oferir un bon rendiment col·lectiu.

 

 

CB BINEFAR - CB CAPPONT GROC

 

 

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.