CADET MAS. SICORIS 78/71 @CBCervera.

Els nois de Lleida segueixen amb una bona dinàmica i sumen el segon triomf de la segona volta aquest cop davant el Cervera.

JORNADA: 15 CATEGORIA: CADET MAS
EQUIP LOCAL                                                                               SICORIS

DANI AMO            12

Victòria del Sícoris davant el Cervera en la jornada 15.  Els nois de Lleida segueixen amb una bona dinàmica i sumen el segon triomf de la segona volta aquest cop davant el Cervera, equip a la pista dels quals a l’anada els verdi-negres van endur-se el partit.  L’inici del partit va deixar clar que el matx seria competit al llarg dels 40 minuts. Els dos equips van sortir molt concentrats  primer va ser el Sícoris qui imposà el seu ritme amb una pressió que permetia als locals recuperar i córrer. Els de Cervera però van saber reaccionar i gràcies a un parcial final van endur-se el primer quart 20-21. El segon quart va seguir amb la mateixa dinàmica  un intercanvi de cistelles  que poc a poc  va anar afavorint als locals un encert que va fer que els de vermell marxessin a la mitja part amb el marcador favorable 38-33. El tercer quart va ser en un inici per al Cervera, que va sortir del descans disposat a remuntar i obrir una escletxa lo suficientment gran per endur-se el matx. Amb un encert i forces renovades van aconseguir remuntar e inclús es van col·locar 6 punts a dalt. Fins que els locals van demanar un temps mort i gràcies a un canvi del sistema defensiu van aconseguir anular  l’atac dels visitants. Al últim quart la defensa del Sicoris seguia imposant-se a l’atac rival fins al punt de recuperar la iniciativa i obrir el marcador fins col·locar-se  12 punts per sobre. El Cervera però no es rendí  va seguir lluitant fins al final deixant el marcador en el 78-71 final. Destacar els 20 punts del local Abella i els 19 del visitant Castells.