TERCERA CAT. @cbbellpuig 78/56 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT cau a la pista del líder en un partit que va començar força de cara pels de gris.

EQUIP LOCAL 9MUNTANYA CB BELLPUIG
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT

DATA DEL PARTIT 01-02-2020   TERCERA CAT.

SOLE, J 3

El ROCA BORRÀS CAPPONT cau a la pista del líder en un partit que va començar força de cara pels de gris. Una sòlida defensa, acompanyada d’un gran encert davant feien que s’acabés el primer quart amb un sorprenent 11-21 pels visitants.

Va ser al segon quart, quan els de Bellpuig gràcies a una defensa zonal aconseguia remuntar i arribar a la mitja part amb empat a 31 al marcador.

A la represa, els de casa van aconseguir marxar del marcador gràcies a l’encert de l’Adrià Gassó, que amb 5 triples, va desesperar als de gris.

S’entrava al darrer període 63-47, i els de casa van saber jugar amb intel·ligència i endur-se el partit. Els de gris però, no van llançar el partit en cap moment i van buscar recuperar les bones sensacions perdudes en el darrer partit jugat a casa.