INFANTIL MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT GROC 59/44 @CBPardinyes

Els de cappont tornaven a jugar a casa, aquesta vegada contra el CB Pardinyes. Els del barri de Lleida començaven el partit sense trobar resposta a la intensitat que estaven mostrant a tots dos costats de pista, i els grocs aprofitaven aquest desencert per posicionar-se per davant en el marcador.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT GROC
EQUIP VISITANT CLUB BÀSQUET PARDINYES LLEIDA GROC

DATA DEL PARTIT 02-02-2020   INFANTIL MASC.

SOULOU SEYDI 1

Els de cappont tornaven a jugar a casa, aquesta vegada contra el CB Pardinyes. Els del barri de Lleida començaven el partit sense trobar resposta a la intensitat que estaven mostrant a tots dos costats de pista, i els grocs aprofitaven aquest desencert per posicionar-se per davant en el marcador. No obstant, els de gris li donarien la volta al marcador al 2n període, per ja aconseguir mantenir-se per davant durant tot el partit i anar ampliant poc a poc l’avantatge. El partit arribava al descans amb un resultat de 35-17 favorable als locals.

A la represa els visitants pitjaven l’accelerador i posaven la por al cos als de gris, que encaixava un parcial de 13-21. Tot i aquest petit ensurt, els de cappont no deixarien escapar el partit i tornarien a aquell bon joc mostrar durant la primera part, emportant-se el partit amb un favorable 59-44.

Cal aprendre de cada instant del partit i seguir treballant als entrenaments per millorar setmana a setmana.