CAPDEVILA JORDÀ BELLET 4
    JORDI GUERRERO 6
    ORIOL BUIXADERA
    SOULOU SEYDI 4

Els del barri de cappont començaven la segona volta de la lliga contra el CEP Térmens. Els grisos van sortir ficats, amb  ganes i una elevada intensitat a totes dues bandes del camp, aconseguint cistelles gràcies a la pressió defensiva. D’aquesta manera el primer quart acabava amb un 2-16 favorable als visitants. Diferència que es veure ampliada al llarg de tota la primera part, arribant a la mitja part amb un resultat favorable per als del barri de Lleida (10-50).

Tot i la diferència en el marcador, els visitants van seguir lluitant fins al final, aconseguint millorar a mesura que avançava el partit, acabant-lo amb més bones sensacions que els de gris tot i la derrota. El partit va acabar amb un resultat de 69-18 favorable als de cappont.