CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL. @CBIgualada 77/52 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

El ROCA BORRÀS CAPPONT tanca la primera fase amb una derrota després de caure a la seva visita a Igualada en un partit que els locals van tenir controlat en tot moment.

SARRATE, P

El ROCA BORRÀS CAPPONT tanca la primera fase amb una derrota després de caure a la seva visita a Igualada en un partit que els locals van tenir controlat en tot moment. El primer període va finalitzar 22-13, i es que la defensa dels de gris estava sent molt tova.

El segon quart va seguir la mateixa dinàmica que el primer, els de Cappont saltaven tard a les ajudes i permetien segones opcions al rival, fent que s’arribés a la mitja part 42-25 al marcador.

A la represa va ser quan els lleidatans van augmentar el nivell defensiu, li van ficar una marxa més al partit i es va poder veure un bàsquet més alegre per part dels visitants. D‘aquesta manera, s’arribava al darrer període amb el marcador que reflectia un 56-37.

Durant el darrer quart, els de casa van saber mantenir l’avantatge generat durant el transcurs del partit i així poder-se endur la victòria.