CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL. ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 46/37 @sallebasquet.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona victòria consecutiva després de derrotar a casa a la Salle Manresa A en un partit que va començar força de cara pels visitants,

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
EQUIP VISITANT LA SALLE MANRESA A
DATA DEL PARTIT 12-01-2020 CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT 6 14 14 12 46
LA SALLE MANRESA A 13 4 5 15 37

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT LA SALLE MANRESA A
ROSELL, R 6 SALA, M 6
DOMINGUEZ, G 2 GARCIA, A 1
ORIOL, M 8 PEREZ, R 2
AGUSTI, M 4 LUCAS, M
MARTINEZ, A 7 PANOSA, G 8
GOMEZ, A 10 BORREGO, V
MITJANS, A GUARDIOLA, J 3
ALONSO, A BASULLAS, I
MUR, F FONTANET, J
ALVAREZ, M 6 GARCIA, E 8
BARRACHINA, M SENDRA, L 9
SARRATE, P 3

 

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona victòria consecutiva després de derrotar a casa a la Salle Manresa A en un partit que va començar força de cara pels visitants, que amb un 0-9 en 5 minuts ficava la por al cos als de casa. Tot i el inici dubitatiu dels de gris, una bona defensa va fer que els manresans no augmentessin l’avantatge i s’acabés el quart 6-13.

Durant el segon quart, els del barri de Cappont van augmentar la a intensitat defensiva i no van permetre anotar al rival fins al darrer minut del període. Això va fer que l’equip remuntés el marcador i arribés a la mitja part 20-17.

A la represa, els locals van seguir amb la mateixa concentració defensiva i intentant trobar la millor opció durant l’atac, aconseguint un parcial de 10-0 en els primers sis minuts del període i que els va permetre arribar a l’últim quart 34-22.

Durant el darrer període els de casa van tenir moments de dubtes però van saber gestionar el ritme del partit i aconseguir la victòria.

unnamed

 

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.