TERCERA CAT. @CBMollerussa 60/70 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la quarta victòria de la temporada desprès de derrotar a domicili al CB Mollerussa en un partit que va començar força de cara pels de gris.

FERNANDEZ, A

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la quarta victòria de la temporada desprès de derrotar a domicili al CB Mollerussa en un partit que va començar força de cara pels de gris, que ràpidament aconseguien un lleu avantatge de 6-14 durant els primers minuts però que els locals van saber capgirar amb quatre llançaments de 3 punts des de la llarga distància.

D’aquesta manera, s’arribava 20-18 al segon quart, moment en què els de Cappont van augmentar el nivell defensiu i els de casa van començar a patir per anotar.

S’entrava a la mitja part 33-38, i a la represa, la dinàmica va seguir igual, una gran defensa dels de gris col·lapsava l’atac local i els permetia córrer al contraatac, marxant del marcador 40-55.

Tot i la renta, els de casa van seguir lluitant i es van arribar a col·locar 60-66, però els visitants van saber jugar els darrers minuts i sentenciar el partit 60-70.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.