JÚNIOR MASC. MAZANA GRUPO EMPRES. CB BINEFAR 73/50 ROCA BORRÀS CAPPONT.

Derrota del júnior del Roca Borràs Cappont a la pista del Mazana Grupo Empresarial CB Binefar.

ALBAS 5 TOMÀS 1

Derrota del júnior del Roca Borràs Cappont a la pista del Mazana Grupo Empresarial CB Binefar per 73 a 50. Els de Cappont van tenir uns primers 28’ molt correctes a la difícil pista del CB Binefar, oferint on bon joc col·lectiu en atac i estant molt sòlids en defensa. Però als darrers dos minuts del tercer van encaixar un parcial de 11-0 que trencava el partit i condicionava molt el darrer quart on els locals van sortir molt encertats i els del Roca Borràs van acabar de baixar els braços i les coses no van acabar de sortir.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.