TERCERA CAT. ROCA BORRÀS – CAPPONT 75/87 LLAR VIDA CB SECA SANT PERE.

El ROCA BORRÀS-CAPPONT suma una nova derrota al caure a casa contra el Llar Vida CB Seca Sant Pere en un partit que va començar força de cara pels locals.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS – CAPPONT
EQUIP VISITANT LLAR VIDA CB SECA SANT PERE

DATA DEL PARTIT 01-12-2019   TERCERA CAT.

VIVO, A GUIU, J 8

El ROCA BORRÀS-CAPPONT suma una nova derrota al caure a casa contra el Llar Vida CB Seca Sant Pere en un partit que va començar força de cara pels locals, que van sortir molt endollats des de la llarga distància anotant cinc triples en els primers set minuts del partit per obrir una petita escletxa al marcador d’onze punts (23-12). Tot i això, els visitants van començar a fer mal dins de la pintura i van anar rebaixant la distància fins a col·locar-se per davant a mitjans del segon quart i poder obrir distàncies gràcies a un parcial de 9-0 en els darrers dos minuts del quart, per arribar al descans 40-49.

A la represa, els del barri del Secà van intentar augmentar l’avantatge però cada vegada que semblava que ho podien aconseguir, els de gris responien.

A tot això, s’entrava al darrer període 61-66, i aquest va seguir la mateixa dinàmica del tercer, un equip intentar rebaixar la distància i acabar de remuntar mentre l’altre buscava sentenciar el partit.

Finalment van ser els visitants els que van saber controlar el partit i endur-se la victòria.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.