CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL. @CESantNicolau 81/62 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota després de caure a la pista del Sant Nicolau en un partit que va començar molt de cara pels locals.

BOCANEGRA, I 3 SARRATE, P

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota després de caure a la pista del Sant Nicolau en un partit que va començar molt de cara pels locals. Un parcial de 17-2 en els primers 7 minuts preveia un partit poc igualat i es que als de gris els costava molt trobar opcions clares de cara a cistella. Tot i això, abans d’acabar el període van poder reaccionar i entrar al partit, finalitzant el quart 19-10.

Els de casa seguien molt entonats, movent la pilota amb facilitat i trobant sempre el millor tir, però com al primer quart, a les acaballes del període, els de gris van augmentar la intensitat defensiva i demostrant un joc més vertical van aconseguir empatar el segon parcial arribant a la mitja part 40-31.

A la represa, un bon inici dels visitants els col·locava 42-38 al marcador, però llavors va ser quan els de casa van ficar una marxa més al partit i gràcies a una dura defensa i ràpids contraatacs van aconseguir escapar-se del marcador i encarar el darrer període 64-47.

Finalment, els locals van saber mantenir l’avantatge generat durant els 3 primers períodes i així, endur-se una treballada victòria.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.