TERCERA CAT. @CBBORGES1 78/101 ROCA BORRÀS – CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria en la seva visita a Borges en un partit en que els va costar arrencar.

EQUIP LOCAL CB BORGES – GARRIGUES
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS – CAPPONT

DATA DEL PARTIT 24-11-2019   TERCERA CAT.

MILLAN

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria en la seva visita a Borges en un partit en que els va costar arrencar i els de casa ho van aprofitar per agafar un primer avantatge d’11-2, però els de gris tot i la falta d’idees en atac aconseguien reduir les distàncies amb grans percentatges des de la llarga distancia. D’aquesta manera, s’acabava el primer quart 24-23 pels locals.

Després d’un inici dubitatiu de quart, els visitants van augmentar la intensitat defensiva, van controlar el rebot i els va permetre córrer i arribar al descans 38-48.

A la represa, els de Cappont van sortir molt endollats darrera i amb ganes de córrer i seguir fent un joc alegre. Tot i això, l’altura i l’envergadura dels de les Garrigues els feia patir al rebot i els locals ho aprofitaven per anotar gràcies a segones i terceres opcions.

S’entrava al darrer període 60-73, i seguint amb la bona dinàmica, els de gris van aconseguir un gran parcial i sentenciar el partit.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.