TERCERA CAT. ROCA BORRÀS CAPPONT 71/64 ESCALARRE ROCK CAFÉ CB SORT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona victòria d’aquesta temporada en derrotar a casa al CB Sort en un partit que va començar força de cara pels locals, que van sortir a imposar el seu ritme i així ho demostrava el marcador a l’acabar el primer període.

VIVO, A 5

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona victòria d’aquesta temporada en derrotar a casa al CB Sort en un partit que va començar força de cara pels locals, que van sortir a imposar el seu ritme i així ho demostrava el marcador a l’acabar el primer període, que reflexava un 21-12. Tot i això, durant el final del segon quart els visitants aconseguien un parcial de 2-12 que tornava la igualtat al partit, arribant a la mitja part amb empat a 34.

A la represa, un gran parcial d’inici tornava a donar 10-12 punts de marge als de gris, tancant el 3r període amb força encert des de la línia dels 6’25 i entrant al darrer quart 56-42.

En aquest, i durant els primers 5 minut, els de Sort de mica en mica van anar remuntant fins a col·locar-se a tan sols 2 punts, 58-56. Però en aquest moment als de gris no els va tremolar el pols i van poder tancar el partit anotant tres cistelles de 3 en els darrers minuts.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.