CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL. @CNSBasquet 112/35 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota en caure aquesta vegada a la pista del CN Sabadell en un partit que va començar molt igualat durant els primers 5 minuts de partit però ràpidament els locals van imposar el seu ritme i es van acabar enduent-se el primer parcial 24-8.

RIBERA00 10 SARRATE, P 2

Va ser durant el segon període quan es va trencar el partit. Els de casa van augmentar el ritme defensiu saltant al 2c1 que va causar grans problemes als visitants, arribant a la mitja part 64-13.

Tot i això, els de gris no li van perdre la cara al partit i a partir de la represa ja van poder trenar jugades amb més fluïdesa.

Finalment els locals van anar ampliant la distància fins a col·locar el 112-35.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.