INFANTIL MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 77/26 @Penyafragatina.

Els de gris començaven el partit molt ficats a tots dos costats del camp, aquesta motivació inicial i l’encert els col·locarien amb un favorable 26-4 al final del primer període.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
EQUIP VISITANT PEÑA FRAGATINA B
DATA DEL PARTIT 17-11-2019 INFANTIL MASC.

FERRAN PASTOR

Els del barri de cappont tornaven a jugar a casa després de varies setmanes i havent jugat l’última jornada a Fraga. Els de gris començaven el partit molt ficats a tots dos costats del camp, aquesta motivació inicial i l’encert els col·locarien amb un favorable 26-4 al final del primer període. Aquesta diferència es veuria ampliada al segon quart on els locals tornarien a firmar uns bons minuts per arribar al descans 42-8.

A la represa els visitants aconseguien provocar pèrdues al rival i com a conseqüència també aconseguien reduir distàncies. Per sort per als de gris, aquestes pèrdues havien estat només un “lapsus” temporal, millorant a mesura que avançava el període. El partit acabava amb un resultat de 77-26 favorable als de cappont. Bon partit, a seguir millorant!

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.