JÚNIOR MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT 41/55 @cbpfragatina.

El partit va estar molt igualat fins als darrers 5 minuts, on els de Fraga van saber gestionar el partit i no cometre errors,

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT PEÑA FRAGATINA

DATA DEL PARTIT 10-11-2019   JÚNIOR MASC.

TOMÀS 2

Una nova derrota pel júnior del ROCA BORRÀS CAPPONT contra la PEÑA FRAGATINA per 41 a 53. El partit va estar molt igualat fins als darrers 5 minuts, on els de Fraga van saber gestionar el partit i no cometre errors, tenint encert exterior en els moments claus del partit. Els de Cappont van sortit molt seriosos a la pista, tot i que tenien que millorar en el rebot i el balanç defensiu, conforme avançava el partit anaven a millor. En atac van veure el seu joc millorat, fen jugades més col·lectives. Finalment el Fraga no va fallar als darrers 4 minuts per endur-se la victòria.2

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.