CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL. ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 47/56 @CBIgualada.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota després de caure a casa davant del MEGA-SO CB IGUALADA A en un partit que va començar força igualat i així ho va demostrar el marcador en finalitzar el primer quart.

SARRATE, P 1

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota després de caure a casa davant del MEGA-SO CB IGUALADA A en un partit que va començar força igualat i així ho va demostrar el marcador en finalitzar el primer quart, reflexant un 16-18 pels visitants.

Durant l’inici del segon quart, als de gris els va costar trobar opcions clars de cara a cistella i el rival ho va aprofitar per obrir una escletxa i arribar a la mitja part 22-32.

A la represa, el partit es va convertir en un intercanvi de cistelles continu que va acabar afavorint als igualadins que van ampliar la renda als 13 punts en acabar el tercer període.

En el darrer i últim quart els locals van augmentar la intensitat defensiva però els visitants van saber mantenir la distància generada durant els tres primers períodes per acabar enduent-se el partit.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.