TERCERA CAT. CBBalaguer 75/58 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota en caure en la seva visita a Balaguer en un partit que va començar força de cara pels locals

EQUIP LOCAL LO PECAT CB BALAGUER B
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT

DATA DEL PARTIT 09-11-2019   TERCERA CAT.

LESAN 10

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota en caure en la seva visita a Balaguer en un partit que va començar força de cara pels locals amb un parcial de 12-2 en els primers 4 minuts de partit gràcies a una sòlida defensa i movent molt bé la pilota al davant. Tot i això, els de Cappont es van refer d’un mal inici per tancar el primer quart 21-14.

Durant el segon quart es va mantenir la dinàmica del primer, i quan el Balaguer estava millor i s’havia col·locat 10 a dalt, els de gris van encadenar un parcial de 8-0 que posava el 35-33 a l’arribar la mitja part.

A la represa, els de casa van seguir intentant marxar del marcador però els visitants no els ho permetien i s’entrava al darrer període 50-47 amb el partit per decidir.

Va ser en aquest moment quan als de gris els va començar a passar factura el cansament, els va costar trobar opcions clares de cara a cistella, i durant aquests 10 minuts els de casa van aprofitar per agafar una important renda al marcador i sentenciar el partit.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.