TERCERA CAT. @PenyaFragatina 55/65 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera victòria de la temporada en la seva visita a Fraga en un partit que va començar força de cara pels de gris.

EQUIP LOCAL BODEGAS SOMMOS PEÑA FRAGATINA B
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT

DATA DEL PARTIT 02-11-2019   TERCERA CAT.

AGUSTIN 6

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera victòria de la temporada en la seva visita a Fraga en un partit que va començar força de cara pels de gris amb un parcial de 5-2 en el primer quart que va marcar el devenir del partit. Els de Cappont van sortir molt endollats darrera i amb ganes de córrer i fer un joc alegre. Tot i això, durant el segon quart van reduir dràsticament la intensitat defensiva i els de taronja ho van aprofitar per començar a anotar i a sentir-se còmodes a pista. D’aquesta manera s’arribava 29-45 a la mitja part.

A la represa, a tots dos equips els va costar trobar opcions clares de cara a cistella fins a l’inici del darrer quart, moment en que els de Fraga van aconseguir un parcial de 10-3 que els va col·locar a tan sols 7 punts.

Tot i els últims intents de remuntada per part dels locals, els de Cappont van saber llegir les situacions finals de partit i van aconseguir endur-se l’encontre.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.