CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL. @LaSalleManresa 57/34 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota després de caure a la seva visita a Manresa en un partit que els locals van tenir controlat en tot moment.

SARRATE, P 2

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota després de caure a la seva visita a Manresa en un partit que els locals van tenir controlat en tot moment. El primer període va finalitzar 18-12 pels de casa després d’un parcial de 13-3 en els primers 7 minuts del quart, i es que als de gris els costava trobar opcions clares de cara a cistella.

Al segon quart, els de Cappont van millorar darrera, i quan semblava que la igualtat al marcador tornaria els locals van fer un parcial de 10-0 amb dos cistelles de 3 consecutives que van deixar molt tocats als de gris. S’arribava 31-20 a la mitja part.

A la represa va ser quan els manresans li van ficar una marxa més al partit i gràcies a una dura defensa van aconseguir escapar-se del marcador i encarar el darrer període amb un marcador que reflectia un 44-26.

Durant el darrer període es va seguir amb la mateixa dinàmica, als visitants els costava anotar i darrera seguien permeten segones opcions al rival que en la majoria de casos acabava castigant.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.