MUR, F
ZHUO, J 2
ALVAREZ, M
SARRATE, P 5

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota després de caure a casa davant del Sedis Gdos en un partit que va començar força de cara pels locals, però ràpidament els blanc-i-blaus van entrar al partit. S’arribava 20-15 al final del primer quart.

Durant el segon quart, la igualtat es va mantenir fins que els de gris van aconseguir ampliar la distancia als 9 punts gràcies a un gran final de període.

A la represa, els del barri de Cappont van tenir molts dubtes per trobar opcions clares de cara a cistella però la defensa va estar a la altura, i això va fer que es mantinguessin 6 punts d’avantatge alhora d’arribar al darrer quart.

A l’últim període, els locals no van saber tancar el partit i els visitants van saber reduir de mica en mica l’avantatge fins que a falta d’1.5 segons el seu jugador més entonat va aconseguir ficar la cistella de tres punts i portar el partit a la pròrroga.

Un cop molt dur pels locals, que veien com se’ls hi escapava la primera victòria de la temporada durant la pròrroga, ja que els de la Seu d’Urgell van saber jugar-la amb molta sang freda i no vacil·lar en cap moment.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.