TERCERA CAT. @CBCervera 92/81 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota en caure en la seva visita a Cervera en un partit que va començar força de cara pels de gris amb un parcial de 2-11 en els primers 4 minuts de partit gràcies a un inici plagat d’intensitat. Tot i això, els de casa es van refer d’un mal inici per tancar el primer quart 18-21.

EQUIP LOCAL CLUB BÀSQUET CERVERA MOBEL LINEA NEGRE
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT

DATA DEL PARTIT 20-10-2019   TERCERA CAT.

PUIGGROS 2 SALCEDO, O 22

Durant el segon quart es va mantenir la dinàmica del primer, els dos equips van seguir mostrant un nivell d’intensitat i agressivitat molt alt feia que feia que les possessions duressin poc i s’augmentessin el volum de llançaments a cistella. Els locals van capgirar el marcador amb un parcial de 10-3 en els darrers 2 minuts del període.

A la represa, als de gris els va costar trobar opcions clares de cara a cistella, i durant aquests 10 minuts els verd-i-negres van aprofitar per agafar una important renda al marcador i marxar 75-62 en acabar el quart.

A l’inici de l’últim període, els de Cappont no van baixar els braços i un parcial de 0-8 els col·locava 75-70 al marcador, però el Cervera ràpidament va encadenar un parell de cistelles que van tornar a posar els 9-10 punts de renda al marcador que els de gris mai van poder tornar a rebaixar.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.