CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL. @morabancandorra 63/55 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota després de caure a la seva visita a Andorra en un partit que va començar molt igualat.

ARMENGOL, I 2

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota després de caure a la seva visita a Andorra en un partit que va començar molt igualat. El primer període va finalitzar 16-12 pels de casa després d’un parcial de 12-5 en els darrers 3 minuts del quart.

Al segon quart, una gran defensa local va deixar sense idees als de Cappont i es va arribar a la mitja part 29-20.

A la represa va ser quan els andorrans li van ficar una marxa més al partit i gràcies a una dura defensa i ràpids contraatacs van aconseguir escapar-se del marcador i encarar el darrer període 50-33.

I quan semblava que els de casa acabarien tenint un final de partit plàcid amb un avantatge de 20 punts a falta de 6 minuts, els de gris van fer un últim esforç i es van anar apropant al marcador fins que el partit va acabar 63-55.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.