PRE-MINI. ROCA BORRÀS CAPPONT 72/45 @CNTarrega.

Primer partit del nostre premini i primera victòria a casa davant el C.N.Tàrrega amb un resultat de 72-45.

IVAN CARRILLO 2 GABERNET

El partit ha començat boig per part dels dos equips amb molts nervis i errors degut a ser el primer de la temporada. Tot i així ha acabat el quart amb el resultat de 6-7. En l’inici del segon període ja hem sortit més concentrats i demostrant el que sabíem aconseguint un parcial d’11-2 a favor. La tònica del partit ha seguit igual fins al 6è període, intentant córrer al contraatac i no perdent pilotes absurdes. Tot i això ha faltat una mica d’intensitat defensiva ja que ens superaven massa fàcil. A partir d’aquí hem fet un canvi de mentalitat apretant molt més en defensa i assegurant més les passades provocant encistellar amb més comoditat. Tant és així que hem aconseguit un parcial de 13-2 al 6è i 15-0 al 7è. Al 8è període hem sortit confiats i ens han fet un parcial de 2-8 en 1 minut i mig. Tot i així hem estat capaços de tornar a posar-nos en el partit acabant el quart 8-12. Bon partit dels nostres, però amb moltes coses a treballar. Seguim!

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, PREMINI. Guarda el enlace permanente.