INFANTIL MASC. @CBTorregrossa 43/52 ROCA BORRÀS CAPPONT GROC.

El CB Cappont es desplaçava fins Torregrossa per disputar la quarta jornada de lliga. Els de gris sortien plenament motivats després d’haver perdut l’últim partit amb males sensacions.

EQUIP LOCAL SALTÓ INTELLIGENT TECHNOLOGY CB TORREGROSSA
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT GROC
       
DATA DEL PARTIT 19-10-2019   INFANTIL MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB TORREGROSSA 12 3 17 11 43
ROCA BORRÀS CAPPONT GROC 14 21 2 15 52

 

EQUIPS
CB TORREGROSSA ROCA BORRÀS CAPPONT GROC
ARQUÉS MARTÍ MESTRES 10
ARQUÉS FRANCESCO DI CARLO 2
RECIO ADRIÀ SÀNCHEZ 6
ARQUÉS 2 ALEIX FREIXENET
CAPELL 14 ORIOL GAY 5
MEDA 10 JON DÍAZ 2
SÀNCHEZ 9 DAVID CARRERA 4
PUIG 4 AITOR LÓPEZ 7
GALLARDO 2 JORDÀ BELLET 11
TEIXIDÓ 2 JORDI GUERRERO 4
    ORIOL BUIXADERA 1
    FERRAN PASTOR

 

El CB Cappont es desplaçava fins Torregrossa per disputar la quarta jornada de lliga. Els de gris sortien plenament motivats després d’haver perdut l’últim partit amb males sensacions. No obstant, el partit començava amb anades i tornades per ambdós equips, que arribaven al final del primer quart amb un resultat de 14-12 favorable als visitants.

Aquesta diferència de dos punts s’ampliaria bastant al segon quart, gràcies al bon encert per part dels del barri de cappont, que aconseguien arribar a la mitja part amb una diferència favorable de +20 (15-35).

Les coses canviarien a la represa, els de groc provocaven pèrdues de pilota que els permetien anotar amb facilitat i aproximar-se clarament en l’electrònic (32-37). A partir d’aquí la tensió augmentava al pavelló, l’ambient es caldejava i tothom animava tant com podia al seu equip. Aquest ambient va acabar afavorint als de gris que van saber generar faltes i aprofitar els tirs lliures dels quals disposaven. Arribant al final d’un partit molt disputat amb un resultat de 43-52 favorable als de la capital del Segrià.

Cal felicitar tots dos equips pel bon joc i actitud mostrats durant el quaranta minuts i també felicitar a l’afició pel gran suport en aquells moments que l’equip més ho necessitava.

 

 

CB TORREGROSSA - CB CAPPONT.jpeg

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.